CELCO | header | Proiecte eficiente energetic Clubul Zidarilor Cupa CELCO English Brochure Brosura bulgara Brosura ucrainiana
Clubul Zidarilor Cupa CELCO English Brochure Brosura bulgara Brosura ucrainiana
 
CELCO | Big Banner

Angajari

A alege CELCO inseamna a alege liderul national in domeniul materialelor de constructii!

CELCO este producatorul traditional de BCA din zona de sud-est a Romaniei. Standardul ridicat la care producem BCA, dar si celelalte materiale de constructie (adezivi, mortare si var) pe care le producem, ni l-am impus incepand cu 1999.

Din dorinta de a garanta calitatea produselor finite CELCO, ne-am extins activitatea si in zona de exploatare a carierei de piatra din localitatea Tasaul. In felul acesta, am ajuns sa avem o echipa de 280 profesionisti in 3 puncte de lucru pe teritoriul judetului Constanta.

Strategia de resurse umane a companiei CELCO vine din istoria sa de peste 40 de ani. CELCO recunoaste ca resursele umane reprezinta cele mai importante resurse pentru societate. Numai pe baza efortului, implicarii, a loialitatii si devotamentului angajatilor, societatea se poate dezvolta, indeplinindu-si obiectivele pe care si le propune.

In cadrul companiei CELCO, ai sansa unei dezvoltari reale a carierei tale intr-un mediu de lucru in care performanta este recunoscuta si recompensata.

Alaturandu-te echipei noastre vei beneficia de:

  • o remuneratie atractiva (salariu de baza, tichete de masa, prime de sarbatori);
  • decontarea transportului;
  • servicii gratuite de medicina muncii, prin asigurarea de asistenta de specialitate, atat la angajare, cat si anual sau ori de cate ori este nevoie;
  • asigurarea echipamentului de protectia muncii;
  • programe de instruire, specializare sau calificare platite de firma.

Posturi disponibile

Lacatus Mecanic

Muncitor productie materiale de constructii

Operator flux productie adezivi

Stivuitorist

Mecanic utilaj greu / masinist terasamente - Cariera de piatra CORBU

Instalator

Aplica Acum

Experienta profesionala

Educatie si formare

CVKit-ul Zidarului